Opiskelijayhdistys täynnä energiaa

 

LaKOSTE ry on opiskelijayhdistys Saimaan ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille

gallery/leevi (2)
gallery/tero
gallery/kuva
gallery/elizaveta

Leevi tarkiainen

Puheenjohtaja

tero karjunen

Varapuheenjohtaja

Kia Dillström

Viestintä & PR

elizaveta liutu

Sihteeri

Hi! My name is Elizaveta, Lisa for short. I'm 21 and I just started studying nursing. Besides that, I'm trying to actively learn Finnish, which is a pretty challenging thing for me.
I'm this year's secretary, so, in a nutshell, I'm keeping an eye on documentation or to-be-written matters.
Sometimes I'm a bit chatty and I really like meeting new people and making friends! 

Heippahei!

Miun nimi on Kia, oon vuosi sitten lappeenrantalaistunut, ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija. Hallituksessa toimin viestintä ja PR -vastaavana, eli hyvin paljon pyörin yleisön näkymättömissä sähköpostin ja nettisivujen parissa. Olen myös liikuntavastaava, eli kerään kasaan joukkueet kiltaolympialaisiin.

Hallitukseen päädyin hakemaan hetken mielijohteesta, mutta toiminnassa kiinnostaa paljon erilaiset vaikutusmahdollisuudet ja uudet ihmiset. Minuu saa nykiä hihasta tai nakata viestillä, jos kysyttävää tulee! 

Moro!

Meikäläisen nimi on Tero, oon 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja toimin hallituksessa varapuheenjohtajana. Lappeenrantaan oon tullu monen mutkan kautta, enkä vielä silloin tiennyt, mitä alaa haluaisin opiskella, joten tein muutaman vuoden töitä, jonka jälkeen kyllästyin myyntityöhön ja hain hoitoalalle. 

Yhdistystoimintaan lähdin mukaan, koska halusin päästä vaikuttamaan ja parantamaan opiskelijoiden etuja, lisää haasteita ja laajentaa ystäväpiiriäni. Jos herää kysymyksiä tai huolia/murheita, niin rohkeasti vaan nykäsemään hihasta!

Moromoro!

Miä oon 22-vuotias lappeen Rannoille soluttautunut Mikkeliläinen. Toimin toista vuotta hallituksessa. Viime vuonna varajäsenenä ja tänä vuonna puheenjohtajana. Kutsun hallituksen kokoukset koolle, varmistan asioiden käsittelyn sekä toiminnan laillisuuden ja muutenkin vahdin, että pyörät pyörivät eikä vieri.

Opiskelen kolmatta vuotta sosionomiksi, mutta juttelemaan saa tulla vaikka tuet olisivatkin kunnossa. 

Viihtyisää opiskelua!

gallery/tuomas
gallery/anni
gallery/jenna

Enna Alastalo

Koulutus- ja sosiaalipolitiikka

Tuomas Eronen

Tapahtumavastaava

Anni Kivelä

Tapahtumavastaava

Jenna Rauhamäki

Media

Moikka! Mie oon Jenna, 20-vuotias ja oon Lappeenrannasta kotoisin. Tällä kaudella toimin mediavastaavana, eli päivitän sosiaalista mediaa, tiedotan asioita ja teen graafista suunnittelua. 

Moikkelis moi!

Miun nimi on Anni ja mie oon toinen LaKOSTE ry:n tapahtumavastaavista ja samalla vastaan myös yhdistyksen edunvalvonnasta. Uudemmat opiskelijat saattavat tunnistaa tuutori-hommistakin! Mie opiskelen toista vuotta ensihoitajaksi ja tykkään esimerkiksi koirista. 

Jos on kysyttävää Lappeenrannasta, hallituksesta tai koulusta niin saa nykäistä käytävällä hihasta tai laittaa viestiä somen kautta! Mie myös oikein mielelläni toimin koiranhoitajana jos sattuu olemaan tarvetta!

Moikka

Olen kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelija ja toimin tämän kauden toinena tapahtumavastaavana. 

Tapahtumavastaavana toimin yhteyshenkilönä tapahtuman työryhmän ja esimerkiksi sopimusbaarin välillä, esitän hallitukselle työryhmän suunnitelmat ja toimin työryhmän vetäjänä. 

Jos sattuu tulemaan kysyttävää tai yhtään mitään LaKOSTE:n tapahtumiin liittyen niin olkaa rohkeasti yhteydessä! Jos haluatte olla mukana järjestämässä tapahtumia niin olette tervetulleita mukaan. 

Nimeni on Enna Alastalo ja toimin hallituksessa sosiaali- ja koulutuspolitiikka vastaavana sekä koulumme toisena sosiaali- ja terveysalan päätutorina. Opiskelen viimeistä vuotta ensihoitajaksi ja hain hallitukseen, koska tykkään tehdä ja vaikuttaa opiskelijatoimintaan.

Sosiaali- ja koulutuspolitiikasta vastaavana huolehdin tutortoiminnasta, jäsenpalveluista ja olen yhteydessä koulutuspäälliköihin sekä liittoihin. Jos joskus haluat tietää lisää tai joku näihin liittyvä asia huolettaa, tule vetämään hihasta! 

gallery/enna

LaKOSTE opiskelun tukena

Yhteistyön voimaa

Opiskelijaelämässä mukana

Järjestämme jäsenille erilaisia vapaa-ajan tapahtumia opiskelujen tueksi ja vastapainoksi, esimerkkeinä vaihtuvalla teemalla puolivuosittain järjestettävä LaKOSTE OnTheRoad ja tammikuun Fuksiaiset. Yhdistys osallistuu myös kampuksen opiskelijoiden yhteisiin tapahtumiin kuten Suomen pisimpään Wappuun sekä Kiltaolympialaisiin.

Teemme aktiivista yhteistyötä koulun sosiaali- ja terveysalan johdon, Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan SAIKOn sekä myös Suomen suurimman sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä Saimaan ammattikorkeakoulun muiden opiskelijayhdistysten ja LUT:n kiltojen kanssa.

Yhdistyksemme huolehtii sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden eduista ja tuottaa opiskelua tukevaa toimintaa jäsenilleen. Palkitsemme säännöllisesti opiskelijoita esimerkillisestä toiminnasta ja järjestämme yritysvierailuja eli ekskursioita.

LaKOSTE ry:n hallitus 2019

gallery/aleksi (3)
gallery/hannes
gallery/ville
gallery/essi

Aleksi Hännikäinen

Varajäsen

Hannes Salmi

Varainhoitaja

Ville Korhonen

Hankintavastaava

Essi korhonen

Varajäsen

Moi! Mie oon Essi, 2. vuoden sosionomiopiskelija ja LaKOSTEn toinen varajäsen. Lisäksi minut voi bongata myös tutor hommista. Harrastan laulamista ja kuntosalilla käyntiä. 

Jos sinulla on jotain kysyttävää hallitustoiminnasta, tutor-hommista, yleisesti koulukäynnistä tai mistä tahansa niin tuu juttelemaan. :)

Moro! Mie oon Ville Korhonen 23-vuotias terveydenhoitajaopiskelija. Lähes koko ikäni Lappeen rannoilla asunut ja miksipä ei, hieno kaupunkihan tämä on. Lukion jälkeen vuosi armeijan harmaissa ja sitten reilu vuosi kaupanalan hommia ja 2017 tammikuussa opiskelemaan sotealalle. Eikä ole kaduttanu ryhtyä sosiaali ja terveysalalle!
Hallitushommat oli kiinnostanu jo aikasemmin mutta syystä tai toisesta vasta nyt olen mukana, hankintavastaavan virassa. Tehtäviini kuulukin hankkia yhdistyksellemme tavaroita ja hankintoja varsinkin tapahtumiin.

Hei!

Nimi on Hannes ja opiskelen kolmatta vuotta fysioterapeutiksi Saimiassa. Lappeenrantaan olen päätynyt mutkien kautta Seinäjoelta asti. Aiempia ammatteja minulla ei ole, mutta olen viettänyt muutaman vuoden duunarina ympäri Suomea. 

Hallitukseen päätyminen oli itselle vähän yllätys, mutta mikäs siinä. Tehtävältäni olen ensimmäinen varajäsen ja varainhoitaja. 

Saa tulla vetämään hihasta, jos herää kysymyksiä meidän toimintaan liittyen!

Moi!

Olen Aleksi Hännikäinen, LaKOSTEn hallituksen kolmas varajäsen ja mediavastaavan apukäsi. Aloitin ensihoidon opinnot syksyllä 2017. Ennen Lappeenrantaan muuttamista asuin ja opiskelin Savossa, pohjalla on ylioppilastutkinto. Vapaa-ajalla urheilen eri lajien parissa, lähinnä pitäen yleiskunnon hyvänä. Myös kaksi- ja nelipyöräisten parissa vierähtää usein tunti jos toinenkin.